Nederlands English Français اللغة العربية 中文

Flanders Diamond Breeding

Professionele kweek mengeling

Flanders Diamond Breeding:

* Speciaal ontworpen mengeling om de kweekduiven doorheen heel de kweekperiode in topconditie te houden. Geen conditie verlies na verschillende ronde kweken is nefast om jongen van topkwaliteit te kweken, heel jaar rond.

De soorten zaden zijn dusdanig gekozen dat ze ongeveer allemaal van dezelfde grootte zijn, wat het afvoederen van water tijdens het azen beperkt. Duiven hebben minder water nodig om het graan op te halen (door beperkte grootte en ronde vormen), wat de groei van de jongen ten goede komt.

Een ander voordeel is dat de duiven na enkele rondes kweken, niet vermoeid geraken en op een constante manier blijven azen. Zo is er geen kwaliteitsverlies bij de jonge duiven van de later gekweekte rondes.

Deze mengeling is een garantie op goed gevulde kroppen nauwelijks vermengd met vocht, en een super conditie van u kwekers tijdens de gehele kweekperiode.

De uitzonderlijke verhouding eiwitten en nodige vetten, zorgen voor een unieke mengeling die het gebruik van bijproducten reduceert tot het hoogstnodige.

* Deze mengeling dient ook gegeven te worden bij thuiskomst van de vluchten in combinatie met de Flanders Finish. Door het zeer hoge gehalte aan proteïnen 18% is dit de mengeling om de duiven sneller te doen recupereren.

Voedingswaarden:

Vet 11.5%
Eiwitten 18%
Koolhydraten 49.8%

Samenstelling: (21 granen)

Bordeaux Cribbs mais - Popcorn mais - Tarwe - Cardy - Millo - Raapzaad - Lijnzaad - Boekweit - Vitsen - Millet - Katja Idjoe - Kleine groene erwten - Kleine gele erwten - Esdoorn erwten - Bruine erwten - Geroosterde soja bonen - Kempzaad - Platzaad - Dari - Gepelde zonnebloempitten - Linzen

Inhoud: 20 kg

Advies verkoopprijs: € 25,00

Terug